Daniel Vo druhý na mistrovství Čech mládeže do 8 let!!

01.12.2022 19:57

Skvělá zpráva přišla v polovině listopadu z Teplic, kde o víkendu 19.-20.11.2022 probíhalo zemské mistrovství Čech mládeže do 8 let. Ve společné kategorii chlapců a dívek skončila na vynikající druhé příčce chebský Daniel Vo (ŠK Valdštejn Cheb).

Dan naplno ukázal potenciál, který v něm dříme, když v turnaji dokázala hned osmkrát zvítězit a jedinou prohru si připsal pouze s pozdějším celkovém vítězem a nasazenou jedničkou Mikhailem Lutskiyem z TJ Bohemians Praha. Danovi srdečně gratulujeme a držíme palce, ať mu zápal a nadšení pro šachovou hru vydrží i v budoucnu.

Souběžně s tímto mistrovstvím probíhalo od 16. do 20.11. na stejném místě i mistrovství Čech mládeže do 10 let, na kterém se představil i George Ugrenovich (ŠK Karlovy Vary). George během devíti partií třikrát vyhrál, což mu stačilo na 42. příčku.

A aby toho nebylo málo, tak od 12. do 19.11. probíhalo ve Špindlerově Mlýně polofinále juniorů a dorostenců, kterého se zúčastnil i tepelský Jakub Kačírek (TJ Sokol Teplá). Zisk čtyř bodů z devíti možných vynesl Kubovi 61. příčku.

Všem zástupcům našeho kraje děkujeme za účast na těchto mistrovství a přejeme mnoho zdar v dalších turnajích.

Autor článku: Miloš Hüttner

Výsledky:

- MČech do 8 let

- MČech do 10 let

- Polofinále juniorů a dorostenců

 

Zpět