Rezerva KŠ Tietz vítězem KP družstev starších žáků

10.01.2022 20:00

V sobotu 8. ledna proběhl v DDM ve Staré Roli krajský přebor družstev starších žáků. Do soutěže se přihlásila čtyři pěti-členná družstva ze tří různých oddílů. Startovalo družstvo ŠK Valdštejn Cheb, ŠK Karlovy Vary B, Karlovarský šachklub Tietz B a Karlovarský šachklub Tietz C. Vedle poháru pro vítězné družstvo bylo ve hře i jedno účastnické místo v lize mládeže pro příští rok.

Nejvíce se dařilo družstvům Karlovarského šachklubu Tietz B a C, která si v posledním kole v přímém souboji zahrála o celkové prvenství. Karlovarský šachklub Tietz B vyhrál tento souboj 4:1 a pohár pro vítěze tak mohli zvednou nad hlavu jeho hráči (Šedá, Rozlivek, Stádník, Pelíšek a Čontoš).

Druhý skončil Karlovarský šachklub Tietz C ve složení (Tegda V., Očenášek Jak., Grosser F., Salí V. a Sedrovič). Bronzová příčka připadla na rezervu pořádajícího ŠK Karlovy Vary (Mikoláš, Špička P., Romanko, Ugrenovich J., Zhivak) a čtvrtí skončili mládežníci ŠK Valdštejn Cheb (Stehlík, Štěříková, Zálešák, Bláha, Hakl).

Děkujeme Šachovému klubu Karlovy Vary za uspořádání přeboru, všem hráčům a funkcionářům děkujeme za bezproblémový průběh a klubu KŠ Tietz gratulujeme k postupu do ligy mládeže.

Výsledky

Autor článku: Miloš Hüttner

 

Zpět